Kakel & klinker

Renovering och tillverkning i våtutrymmen kräver stor kompetens och noggrann planering. Vi på BSK har flera års erfarenhet och vet vad som krävs för att få det bästa resultatet. I alla våra projekt utgår vi alltid från de aktuella branschreglerna från BBV. I våra projekt används endast material och verktyg av högsta kvalité för att säkerställa ett perfekt resultat av högsta kvalité. Tillsammans med våra leverantörer är vårt mål att alltid skapa ett tryggt och gediget resultat som ni ska trivas med i framtiden.

Nybyggnation & renovering

Kakel & klinker

Finsnickeri

Badrumsrenovering

Helhetslöning badrumsrenovering

BSK har under projektet agerat totalentreprenad. Projektet innefattar dragning av ny el-installation, VVS installation, kakel/klinker, fönsterbyte. Allt arbete är utfört enligt standardkraven av behöriga hantverkare.

Visa projekt

Badrumsrenovering

Badrumsrenovering, en totallösning

BSK har vid projektet agerat totalentreprenör och bidragit med en helhetslösning. Projektet innefattar rivning av befintligt badrum, installation av golvvärme och tätskikt. Tillsammans med samarbetspartner inom VVS och EL har vi lyckats leverera ett toppmodernt badrum med en klassisk känsla.

Visa projekt