Renovering

Renovering och arbete ivåtutrymmen kräver stor kompetens och noggrann planering. Vi på BSK har flera års erfarenhet och vet vad som krävs för att få det bästa resultatet. I alla våra projekt utgår vi alltid från de aktuella branschreglerna från BBV. I våra projekt används endast material och verktyg av högsta kvalité för att säkerställa ett perfekt resultat av högsta kvalité. Tillsammans med våra leverantörer är vårt mål att alltid skapa ett tryggt och gediget resultat som ni ska trivas med i framtiden.

Nybyggnation

Utbyggnation

Microcement i badrummet

Microcement blev huvudnumret i badrumsrenovering

Rå och vacker betong, nu helt utan tunga maskiner. När microcementen härdar uppträder en helt unik typ av betongyta som är både vacker, skarvlös och lättstädad. Vår microcement håller absolut högsta kvalitet, och finns i flertalet färger och texturer.

Visa projekt

Totalrenovering av kök

Modernt och tidlöst kök för umgänge och skratt!

BSK genomförde projektet och skapade en underbar plats för matlagning, umgänge och skratt. BSK utförde bland annat rivning av vägg, montage av bärande balk, nytt innetak, golvvärme & klinker, montage av kök, slipning av trapp, målning, nya lister och foder.

Visa projekt

Kök & fönster

Renovering av kök och fönster

Som totalentreprenör har BSK utfört en uppfräschning av det befintliga köket. Projektet innefattar justering av köksluckor, kakel och nya eldosor.

Visa projekt

Badrumsrenovering

Helhetslöning badrumsrenovering

BSK har under projektet agerat totalentreprenad. Projektet innefattar dragning av ny el-installation, VVS installation, kakel/klinker, fönsterbyte. Allt arbete är utfört enligt standardkraven av behöriga hantverkare.

Visa projekt

Badrumsrenovering

Badrumsrenovering, en totallösning

BSK har vid projektet agerat totalentreprenör och bidragit med en helhetslösning. Projektet innefattar rivning av befintligt badrum, installation av golvvärme och tätskikt. Tillsammans med samarbetspartner inom VVS och EL har vi lyckats leverera ett toppmodernt badrum med en klassisk känsla.

Visa projekt