Med stolthet i våra projekt

Vi hjälper er med allt från planering, kontroller och uppmätning till produktion och färdig montering.

Se våra projektKontakta oss

Nybyggnation

UTbyggnation

Renovering

Våra senaste projekt

Utbyggnation av villa

Utbyggnation av villa

En villa i Rödeby som har byggts ut. Blekinge snickeri och kakel har kontaktats som byggentreprenör i projektet och med hjälp av våra underentreprenörer har vi lyckats uppnå ett slutresultat efter kundens önskemål.

Visa projekt

Microcement i badrummet

Microcement blev huvudnumret i badrumsrenovering

Rå och vacker betong, nu helt utan tunga maskiner. När microcementen härdar uppträder en helt unik typ av betongyta som är både vacker, skarvlös och lättstädad. Vår microcement håller absolut högsta kvalitet, och finns i flertalet färger och texturer.

Visa projekt

Totalrenovering av kök

Modernt och tidlöst kök för umgänge och skratt!

BSK genomförde projektet och skapade en underbar plats för matlagning, umgänge och skratt. BSK utförde bland annat rivning av vägg, montage av bärande balk, nytt innetak, golvvärme & klinker, montage av kök, slipning av trapp, målning, nya lister och foder.

Visa projekt

Nybyggnation

Nybyggnation av tvåplansvilla

Ett arkitektritat hus som byggs upp med lättbetong från H+H. BSK har varit underentreprenör i projektet och sammanfogat ytterväggskonstruktionen med tunnfogslim.

Visa projekt

Kök & fönster

Renovering av kök och fönster

Som totalentreprenör har BSK utfört en uppfräschning av det befintliga köket. Projektet innefattar justering av köksluckor, kakel och nya eldosor.

Visa projekt

Växthus & stenläggning

Växthus från Willab Garden

Montering av trädgårdshuset innefattar stenläggning. I samband med stenläggningen utfördes ett grundligt markarbete där spabad blev installerat, samt att ett insynsskydd byggdes. Som totalentreprenör för projektet ansvarade BSK för allt markarbete, elinstallation och planering.

Visa projekt

Badrumsrenovering

Helhetslöning badrumsrenovering

BSK har under projektet agerat totalentreprenad. Projektet innefattar dragning av ny el-installation, VVS installation, kakel/klinker, fönsterbyte. Allt arbete är utfört enligt standardkraven av behöriga hantverkare.

Visa projekt